Nå leter vi etter løsninger for «de vi ikke når»

 
5.png
 

Siden vi har heldigitalisert Impact Challenge programmet på grunn av Covid-19, har vi også fått muligheten til å invitere med deltakere fra hele landet til en stor dugnad for bedre tjenester innen psykisk helsefeltet! Over 600 personer fra hele Norge har til nå meldt sin interesse, og flere hundre har fulgt dypdykkene i august og september. 

I årets program har vi intervjuet hele 24 personer – brukere, forskere, ledere, helsepersonell, pårørende – om hvilke barrierer de mener må løses innen psykisk helse feltet for å utvikle enda bedre tjenester. Vi har nå samlet resultatet fra de ulike arrangementene vi har hatt fra januar til nå på impactchallenge.no.  

Se filmer fra dypdykkene 

Les oppsummering fra arrangementene 

Nå er vi klar med årets Innovasjonscamp som går av stabelen den 16.-18. oktober, og ønsker å invitere deltakere fra offentlig sektor, helsesektor sammen med brukere og pårørende til en helg (fredag ettermiddag – søndag ettermiddag) der vi sammen arbeider for å lete etter løsninger på noen av de utfordringene vi har identifisert.   

Av hensyn til nåværende smittesituasjon, vil også dette arrangementet gjennomføres digitalt, men det vil også være mulig å samles i fysiske team og følge de digitale instruksjonene, enten på Impact Hub eller på egen lokasjon. En kan melde seg på med forhåndsdefinerte team, eller bare som enkeltindivid der vi vil bidra til å koble til et tverrfaglig team.  

En trenger ikke annen teknisk kompetanse enn at en får logget seg inn på Zoom for å kunne delta i arrangementet.

Program for årets innovasjonscamp finner du her. 

Her kan du melde deg på årets innovasjonscamp den 16-18 oktober.

Påmeldingsfrist er 09. oktober. 

Vi håper at du og andre du kjenner har lyst til å delta. Med utgangspunkt i barrierene programmet har identifisert samler vi nå tverrfaglige team som ønsker å bidra for å utforske mulige løsninger. Det blir en helg der en kan lære om innovasjonsmetodikk, og gå i dialog for å få til bedre løsninger på tvers av sektorer og fagfelt.

Programmet arrangeres i samarbeid med Bergen kommune, Vestland fylkeskommune, Sparebanken Vest og Kavlifondet.

Silje Grastveit